Kulturális megfelelés – Hozzájárulás menedzsment – Csoporthatékonyság – Vezetőfejlesztés –

Beillesztés – Kiválasztás és toborzás

Esettanulmányok

Értékesítés - autós körjáratok

 

 

Még az előtt, vagy leagább azzal egyidőben, hogy a tárgyaló-, meggyőzőkészségéről meggyőzödtünk, nem árt tudni, hogy az értékesítő hajlandó a napi, heti útvonalakat bejárni, és a megbeszélt tárgyalásokon pontosan, felkészülten megjelenni.

 

 

A vezetői felügyelet magas igénye, a kitartás hiánya megkérdőjelezi a legbrilliánsabb értélkesítőnk sikerét is, de legalábbis arra késztetheti a vezetőt, hogy GPS-követővel szerelje fel az értékesítő kocsiját, és fényképeket kérjen tőle a kliensek irodáinak utcaképéről...

Programozás és üzletelemzés oktatási kurzus

 

A workprobes.online alkalmazásával két egymást követő csoport esetében (19 és 17 fő csoportonként) is erős korrelációt találtunk a kitartás mért értéke és a távoktatásjellegű kurzus befejezése között.

 

A második csoport esetén az oktatásban maradáshoz egyéni stratégiákat javasoltunk az oktatóknak.

 

A személyre szabott feladat-típusok,  az egyéni tanulási nehézségekre irányuló coaching azoknál a jelenkezőknél, akiknél a kitartás értéke alacsony volt ahhoz vezetett, hogy közülük 80% elvégezte a kurzust, és diplomát kapott.

Call center - hogy ne legyen rövid az együttműködés

 

Magas betanítás- és erőforrásigényű munkakör, amiben előbb érdemes tudni, hogy a munkatárs

 

- betartja-e a szabályokat (scripteknek megfelelően dolgozik, figyel az időre)?

- a kitartása elég erős-e, hogy a nyolcadik órában is ugyanúgy dolgozzon, mint az elsőben, a teljesítményszintjét egyenletesen tudja-e tartani (türelem), a munkába iktatott szünetek elegek a regenerálódásához?

- bírja-e a monotóniát, ugyanazokra a kérdésekre ugyanazokat a válaszokat adni egész nap?

 

A képességek, mint empátia, konfliktuskezelés, meggyőzés csak ezek után jönnek…

 

Termelővállalat - operátorok kiválasztása


Amellett, hogy a rangszám feketén - fehéren meghatározza az alkalmasság mértékét, az is eldönthető, hogy monoton egyműveletes, vagy mozgó, problémamegoldó területen, erős kezű vezető alatt, vagy húzóembernek gyenge csoportban válik-e be a leggyorsabban, és jut el a teljesítőképessége optimális szintjére.

Memóriakártyák ellenőrzése az egyik gyáregység, önálló munkacsoportos nyomtatott áramkör gyár a másik. A kevéssé mozgatható munkatársak (jó monotónia tűrés) az előbbibe, a változatosságot keresők az utóbbiba kerülnek.

 

Alacsony szabálybetartással rendelkezők erős kezű vezető alá kerülnek, olyan csoportba amelyik nem engedi a szabályok megszegését.

Történet happy enddel...


Egy 17 éves lányt, 10 nap után elküldtek a takarító pozíciójából egy nagyáruházból. Az indok az volt, hogy nem végezte el a rábízott munkát.  A workprobes.online eredményei azt mutatták, hogy  ha konkrét feladatot kap, azt a megadott időn belül teljesíti. Ha a vezetője felosztotta volna a területet és órára pontosan megmondta volna, mit mikor kell csinálnia, akkor beválhatott volna. Egyszerűen nagyobb vezetői felügyeletre volt szüksége, mint amennyit kapott.

 

Javaslatunkra másik cégnél csomagoló munkakörbe került, ahol a gép ritmusa szabályozta a munkatempóját, az előtte, utána dolgozó kollégák pedig folyamatosan kontrollálták, biztatták.

 

A lány azóta is ott dolgozik…

Egyszerű útmutató a munkatársak támogatásához vezetőknek, személyügyeseknek

Vezető - munkatárs megfeleltetése

EMPLOYEEFYING

   Deutsch

   English

   Español

Vissza

Tovább